Ти, анонимно тъпо копеле, който рушиш и създаваш безнадеждност.  Представяш

...
Ти, анонимно тъпо копеле, който рушиш и създаваш безнадеждност.  Представяш
Коментари Харесай

Отворено писмо до един трол

Ти, анонимно жалко копеле, който рушиш и създаваш безизходност. 

Представяш се за човек, но не си. Ти си функционалност, на тези които ти заплащат. Криеш се зад фотография на някое мощно животно. Я лъв, я дива котка. При нужда състезателен автомобил. Казваш се по малоумен метод. Имитираш мисъл и сееш воня.

Ти, жалко анонимно копеле, знай. Те за това ти заплащат. Не с цел да мислиш, а с цел да смърдиш. И ти си професионален смърдел.

Оцапваш със зловонието си непознатите мисли, отзиви, мнения. Рушиш връзките сред хората. Сееш съмнение и завист.

Много си наточен и краен и също толкоз неизвестен. Знам, това ти носи пари. Подаяния. Кара те да се чувстваш огромен шмекер и експерт, само че не си нищо повече от една зловонна функционалност без име.

Твоите началници взимат дебелите пари отделени за тази воня. Ще схванеш какво си направил когато на следващия ден някой твой непосредствен ще се нуждае от здраве и ти, жалко копеле, ще си съдействал за това, че той да не го получи. Защото някои с ползи ще са ти платили да е по този начин.

Утре ще искаш правдивост в съда и няма да я получиш. Защото ще са ти платили да я няма.

Утре ще поискаш детето ти да не става идиотче, само че ще стане. Защото ще си попречил на хората да се преборят с идиотската системата, на която и ти си функционалност.

Аз те познавам. Ти, жалко анонимно копеле постоянно имаш последната дума. Дори когато няма какво да измислиш можеш да пишеш просто к@р и да си вървиш. Нали?

Вечер броиш гнусните си мнения. Началниците ти отброяват заработените стотинки. Малко са. Но от теб не се желае доста. Само да смърдиш, а това не е мъчно. В тилът ти дишат други смръдливци. Конкуренция, по този начин да се каже. Не ти е елементарно.

Кажи ми, жалко копеле, по какъв начин спиш? Как гледаш майка си в очите? Какво и казваш че работиш? Журналист? Редактор?

Какво купуваш на детето си с тези пари? Бъдеще?

На обичаните ти хора осигуряваш ли благополучие?

Ти, жалко копеле, се мислиш за цензор и демагог. Лъжовно е. Ти обслужваш желанията на други. Обслужваш непознати ползи.

А непознатите ползи постоянно са непознати.

Утре ще те разкарат, тъй като към този момент ще си привършен. Немодерен. Ненужен. Мислиш си, че тогава ще еволюираш и ще станеш нещо друго? Не! Смрадта ще е пропита в теб. Ще си белязан и ще гнусих хората към теб. Накрая ще останеш самичък с твоето обичано създание - един огромен к@р и доста време за мислене. Тогава ще искаш и ти нещо да кажеш, да споделиш или да възроптаеш. Но някой различен ще те усмърди. Кръговрат, какво да го правиш.

А в този момент си ти. Хайде на работа!

Смърди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР